Consultanta tehnica
si proiectare

Mai multe detalii
Banner image
Deschide magazinul Termistal intr-o fila noua

Echipamente de incalzire

Mai multe detalii
Banner image

Service si montaj

Mai multe detalii
Banner image
Image module

Termistal
Instalatii pentru casa ta 

Oferim SERVICII COMPLETE: Consultanta tehnica si proiectare, vanzare, transport la domiciliu, instalare, punere în functiune.

Vindem echipamente de incalzire, obiecte sanitare, mobilier de baie si materiale pentru instalatii. Vanzarea si transportul la domiciliu nu sunt conditionate de instalarea cu instalatorii nostrii. Puteti avea instalatorii dumneavoastra.

Oferim garantie pentru tot ceea ce vindem.

TERMISTAL

Instalatii pentru casa ta

Constructiile rezidentiale reprezinta pasiunea noastra si activitatea principala, careia i-am dedicat ultimii ani din viata. Suntem o echipa solida, cu multe proiecte incheiate cu succes, ce pune mereu accentul pe calitate, confort si siguranta.
Recent, activitatea noastra s-a extins in mediul online cu scopul de a putea raspunde cerintelor unui numar cat mai mare de clienti si de a putea asigura toata informatia necesara achizitiei oricarui echipament de incalzire de calitate.

Principala diferentiere este faptul ca oferim servicii complete. Nu achizitionezi doar un produs, achizitionezi un serviciu complet de livrare, montaj, service si garantie.
Nu suntem un simplu magazin ce comercializeaza centrale termice sau sisteme de incalzire, ci suntem un partener pe termen lung pentru toti cei care isi doresc confort total in casa.
Beneficiezi de consultanta de la specialisti in domeniu, iar toate produsele comercializate pot fi oricand comandate impreuna cu montaj sau autorizatie tehnica de functionare.
Ne ocupam de toate aceste detalii deoarece dorim sa le oferim clientilor cel mai important element de care au nevoie: siguranta.

Ca in orice alt domeniu, in domeniul termic conteaza foarte mult numele producatorului. Un producator mare are capacitatea de a face teste, de a descoperi noi tehnologii si de a spori eficienta produselor pe care le inoveaza.
Colaboram cu cele mai mari nume din domeniu si ne asiguram de faptul ca toate centralele, caloriferele sau boilerele comercializate sunt de o calitate superioara si atestate pentru a fi vandute pe piata din Romania.
O dovada clara a calitatii pe care o oferim este autorizarea ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat).

Image module
Din 1996 pana in prezent

Statisticile noastre stau la baza
profesionalismului dobandit in peste 23 de ani de activitate.

Suntem una dintre cele mai longevive companii din domeniul instalatiilor termice din Romania. Ne mandrim cu acest lucru si facem tot ce ne sta in putinta sa ne ridicam la standardele urmarite de clientii nostri.

Peste

0
Centrale si boilere montate
din 1996 pana in prezent

Peste

0
Calorifere
instalate

Peste

0
Repere
comercializate

Peste

0
Unitati
aflate in Post-Garantie