Consultanta tehnica si proiectare

Servicii Termistal
Iata pasii de la A-Z pentru o instalatie de gaze noua
Proiectul instalatiei de gaze
  • un inginer Termistal preia telefonic datele dumneavoastra, pentru a va putea transmite o oferta estimativa
  • pentru o oferta corecta, este necesara o vizionare la locul de consum, O data ce oferta este acceptata, vi se solicita documentele necesare
  • inginerul va stabili impreuna cu dvs. traseul instalatiei, pozitia aparatelor consumatoare de gaze, va lua datele de proiectare si va proiecta instalatia de gaze.
  • Executia instalatiei de gaze se va face conform acestui proiect. Este obligatoriu ca proiectul instalatiei de gaze sa fie conform cu realitatea.
  • Acest proiect este avizat, pe langa personalul autorizat PGIU – ANRE, din cadrul firmei noastre si de catre un verificator de proiecte avizat MDRT din afara firmei noastre.
Executia instalatiei de gaze
  • Firma noastra programeaza, in functie de programul dumneavoastra, executia instalatiei de gaze. O echipa formata din 2 sau mai multi instalatori va veni in ziua stabilita pentru executie.
  • Instalatia se vopseste in grund si vopsea.
  • Dupa executarea instalatiei, vom face probele de presiune pentru a ne asigura ca instalatia este etansa si in urma acestor verificari se va face receptia instalatiei de gaze.
  • In acest stadiu avem o instalatie de gaze care poate fi functionala dar nu este deoarece nu are contorul de masurare a consumului de gaze montat. Pentru montarea acestui contor, dupa receptia instalatiei, Termistal va face solicitare la distribuitor pentru montarea contorului.

La cateva zile de la programare, un reprezentant Termistal va veni impreuna cu un reprezentant al distribuitorului pentru montajul contorului de gaze. Aici beneficiarul va primi proiectul instalatiei de gaze si procesul verbal de punere in functiune a instalatiei de gaze.
Din acest moment se va putea utiliza instalatia de gaze.
Daca exista o centrala termica noua montata, va trebui sa vina o firma autorizata ISCIR sa o puna in functiune (acum ne referim la centrala, nu la instalatia de gaze).

Proiectam si executam instalatii inclusiv pentru consumatorii noi, care nu sunt alimentati cu gaze naturale.
Ne puteti suna la numarul de telefon 0744 60 90 80 de luni pana vineri intre orele 9:00 - 18:00 si sambata-duminica intre orele 9:00 - 13:00

Glisati pe imaginea de mai jos. De la Consultanta si proiectare, la comfortul de acasa.

Image
Image
Image